Kosmetické služby

Kosmetické ošetření pleti

Anubis Barcelona patří díky s více jak 25 letým působením na trhu v oblasti profesionální kosmetiky mezi přední evropské výrobce. Špičkově vybavené laboratoře zajišťují exkluzivní receptury založené na unikátních ingrediencích a přírodních produktech. Anubis Barcelona je expertem na profesionální ošetření obličeje a těla výrobky vytvořenými v souladu s požadavky a potřebami profesionálních kosmetiček.



New Even
Ošetření s obnovujícími a okysličujícími účinky. Je efektivním, kompletním a přesným řešením různých projevů stárnutí (působením slunečního záření, biologickym). Ideální pro přípravu pleti pro další kosmetická ošetření. Je vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro pleť bez vitality. Není vhodné pro pleť velmi tenkou, jemnou a citlivou.



Antioxidační ošetření s kmenovými buňkami a vitaminem C. pro zralou a dehydrovanou pleť.
Inovativní formule s obsahem Provitaminu C, kyselinou hyaluronovou a patentovanou složkou Citrusem® poskytuje antioxidační, revitalizační a rozjasňující efekt pleti. Kmenové buňky mají vysokou schopnost regenerace, vysoce revitalizují a omlazují. Kyselina hyaluronová o různých molekulových hmotnostech poskytuje hydrataci na různých úrovních kůže.



Effectivity Skin Age Revelation/ Kompletní anti- ageing pro obnovu a regeneraci zralé pleti
Dokonalá kombinace kaviáru a prachu z perel je skutečným elixírem věčného mládí, který navrací pleti mladiství vzhled a zanechává ji vypnutou, sametově jemnou a zářivou.



MEZOTERAPIE Anubismed
Nejmodernější DermaPen pro účinější a bezpečnější MEZOTERAPII Mezoterapie je kosmetické ošetření pro intenzivní omlazení a vypnutí pleti. Při ošetření se do pleti zapracovává pomocí mikrojehel aktivní substance, která je zaměřená na rehydrataci, výživu, obnovu kolagenu, bělení pigmentových skvrn, nebo léčbu jizev. Tento nejmodernější vysokorychlostní Dermapen je vybaven širokým spektrem nastavitelné hloubky vpichu pro dokonalou a bezpečnou aplikaci, rychlost vpichu eliminuje bolestivost. Navýšený počet jehel v kartrigi zkracuje čas nutný k aplikaci. Světelná terapie urychluje hojení a podporuje rychlejší tvorbu kolagenu. Individuální konzultace a navržení ošetření na míru ZDARMA!!!
OŠETŘENÍ SE NEDOPORUČUJE PROVÁDĚT:
Menstruace, herpes simplex nebo pásové opary, zánět svalu, oslabená imunita, těhotenství a kojení, prodělaný zákrok estetické medicíny, chemoterapie, radioterapie, lokální infekce, nezahojené jizvy, jakékoli poškození pokožky v místě ošetření (dermatitida, hematom, popálení) bakteriální, plísňové nebo virové infekce. Alergie.
LZE PROVÁDĚT:
Pigmentové skvrny, rozšířené pory, jizvy, dvojitá brada, matná a dehydratovaná pleť, stárnoucí pleť, vrásky, tenká a ochablá pleť, vrásky v oblasti očí.
PO OŠETŘENÍ se doporučuje:
Používat ochranné přípravky proti slunečnímu záření minimálně SPF 50
Vyhnout se kontaktu s kyselinou Glykolovou, retinolem, …,
Vyhnout se laserové depilaci, fotodepilaci, fotoomlazení, sauně.


Permanentní make-up


Jde o dočasnou mikroimplantaci pigmentu kdy se do horní vrstvy pokožky implantují přírodní barviva za použití lokálních anestetik. Klade důraz na přirozený vzhled, nenahrazuje líčení, nýbrž je jeho podkladem. Zvýrazňuje jemnost obličeje a upraví drobné nedostatky obočí, očí a rtů.


Permanentní prodloužení řas

Blink Lash stylist tato motoda spočívá v aplikaci syntetických řas, hedvábných řas nebo přírodních norkových řas různých délek, metodou řasa na řasu. Kdy se používá speciální lepidlo, které je hypoalergenní a pevně přilne k řase beze spojů.
Řasy vydrží 2- 4 týdny. V závislosti na délce řas a správné péči řas zákaznice.


Líčení

Klasické denní líčení podtrhne vaši přirozenost a zvýrazní Vás.
Večerní líčení je výrazný make-up vhodný na maturitní plesy, plesy, večírky. Kdy budete vypadat skvěle. Líčení je možno podtrhnout nalepovacími řasy nebo trsy tím se zvýrazní tvar oka a prodlouží řasy.
Svatební líčení vypadá přirozeně a nenápadně na denním světle, ale také je krásné a výrazné na fotografiích. Líčení musí vydržet celý den.


Epilace Lycon

Australské vosky LYCON jsou vyrobeny ze speciálních pryskyřic, včelího vosku a aromatických olejů. Obsahují příměsi levandule, aloe vera, azulenu, růže, heřmánku a dalších přírodních látek, které jsou vhodné i pro citlivou pokožku. Metoda je bezpečná i pro ženy v pokročilém stádiu těhotenství. Na rozdíl od klasických vosků nebo cukrové pasty lze odstranit chloupky již od délky 1 mm a epilace je díky krémové struktuře mnohem méně bolestivá.
Vosky LYCON jsou velice pružné, ohebné a lehce snímatelné. Dokáží si poradit i s nejméně poddajnými chloupky. Vosk se nanáší na olejem ošetřenou pokožku. Díky tomu se vosk nepřilepí na kůži a nedojde k jejímu poškození během „strhávacího“ kroku. Pokožka je chráněna a vyživována během celého procesu odstraňování chloupků. LYCON vždy zajišťuje výsledek sametově hladké pokožky bez chloupků.


Pedikúra

Nohy patří k nejvíce namáhaným částem lidského těla. Denně jsou vystavovány veliké zátěži a náročným podmínkám. Přesto bývá jejich ošetřování často podceňováno a zapomínáno. Pedikúra by měla být zahrnuta do pravidelné péče celého těla. Je vhodná pro ženy a muže všech věkových kategorií. Při pedikúře dbáme především o zdraví a estetický vzhled nohou.

Základní pedikúra:
Masážní a perličkovou lázeň,
Odstranění zrohovatělé kůže, otlaků a kuřích ok,
Úprava nehtů,
Vyčištění nehtového valu a volného okraje nehtu,
Peeling,
Vmasírování krému,
Po domluvě s klientkou lak na nehty.


Švýcarská pedikúra:
Profesionální ošetření nohou s okamžitým výsledkem. Nohy nenamáčíme, nepoužíváme skalpel ani frézy. Calluspeeling® zcela odstraní ztvrdlou a popraskanou kůži rychle a jednoduše. Zdravé a krásné nohy za pouhých 15 minut!
Ošetření je zakončeno nanesením speciálního krému od MAVEX Tyto krémy jsou zcela přírodní a nejsou testovány na zvířatech. Neobsahují parabeny, formaldehyd, přidané konzervační látky, minerální oleje ani parafin. Obsah přípravků MAVEX představuje synergický komplex extraktů bylin a rostlin ze Švýcarských Alp

Dezinfekce nohou,
Zabalení nohou zábalem a změkčení zrohovatělé kůže,
Seškrábnutí zrohovatělé kůže a odstranění otlaků a kuřích ok,
Zpilování a zahlazení chodidel pilníkem,
Úprava nehtů,
Vyčištění nehtového valu a volného okraje nehtu,
Peeling,
Vmasírování krému,
Po domluvě s klientkou lak na nehty.